Omdat veel ondernemers zich vooral richten om zoveel mogelijk online zichtbaar te zijn, deel ik graag 3 offline kansen om leads te genereren.
Ja offline!

Want vaak worden deze offline manieren helaas onvoldoende ingezet binnen bedrijven.
En dat is zo zonde!

Want met deze offline mogelijkheden weet ik zeker dat je daarmee veel nieuwe leads binnen gaat halen; sterker nog ik weet uit eigen ervaring dat je daar zelfs direct klanten mee binnenhaalt.

Want doordat je live aanwezig bent, kun je direct je expertise en waarde laten zien. Hierdoor gaat men je veel sneller vertrouwen. En dat vertrouwen heb je echt nodig voordat men überhaupt klant bij je wordt. Dit gaat vele malen sneller dan als je je acquisitie alleen online doet.

Zoals gezegd deel ik graag 3 hele goede kansen met je die ook jij kunt inzetten voor jouw bedrijf en je

De eerste is:

PRESENTEREN

Het geven van een presentatie / lezing aan je doelgroep is echt een super goede manier om je kennis over te brengen. Hier ga je echt impact mee maken. Je wint hiermee echt heel veel credits, mits je natuurlijk een goed verhaal hebt! Want voor het geven van een goede #presentatie zijn er zeker diverse vaardigheden voor nodig.

Want wat is nu de juiste opbouw van een presentatie en hoe kies je nu echt een goed en ‘hot’ onderwerp. Hoe kun je je luisteraars blijven boeien, maar belangrijker nog: hoe kun je er voor zorgen dat het publiek zo geïnteresseerd is, dat ze meer van je willen weten. Zodat jij ze dus een aanbod kunt doen en zij klant bij je kunnen worden. Het is dus verstandig dat je leert hoe je een presentatie goed geeft en dat je niet een van de veelvoorkomende fouten maakt.

De tweede offline kans die je kunt inzetten voor je bedrijf is het:

ORGANISEREN VAN EEN EVENEMENT

Het organiseren van een evenement kost natuurlijk wel meer tijd om het te organiseren, maar het mooie er van is dat je het echt helemaal in jouw eigen stijl kunt organiseren. Je kunt het doen zoals JIJ dat wilt. Zelf ben ik opgeleid als eventmanager en heb echt al veel events mogen organiseren voor andere bedrijven maar natuurlijk ook voor mij zelf. Doordat je een event organiseert trek je direct de mensen aan die in jou en je verhaal.

Het organiseren van een event is super leuk om te doen maar daarnaast is het echt een goede manier om tijdens en na afloop van je event klanten binnen te halen voor je high-end programma bijvoorbeeld. Zo kost het in het begin misschien wel wat meer tijd om een evenement te organiseren en de promotie ervoor te doen, maar het is dat dubbel en dwars waard. Je hebt interactie met je klanten, je hoort direct waar ze tegenaanlopen, je kunt ze inzichten geven zodat ze weer stappen gaan zetten en de kans is heel groot dat een groot deel van je publiek zich langer aan je gaat binden.

De laatste offline mogelijkheid die ik met je wil delen is het:

OPZETTEN VAN EEN EIGEN NETWERK 

Natuurlijk heb je al een netwerk om je heen, maar hoe geweldig zou het voor je zijn als je zelf een eigen (high-level) netwerk gaat opzetten. Een netwerk van mensen waarmee jij echt mee samen wilt werken. Dit is een unieke mogelijkheid om de deelnemers hieraan bepaalde zaken te leren, maar ook dat je samenbrengt wat heel waardevol is. De mensen die hieraan mee doen ga je informatie geven, een podium geven, vragen laten stellen en er zijn nog tal van andere mogelijkheden om er een heel mooi netwerk van te maken. Er zijn volop kansen voor je om jouw bedrijf hierdoor enorm te laten groeien. Daarnaast geeft het je ook echt een expertstatus. Mensen willen leren van je, ze worden fan van je, hangen zelfs aan je lippen om nog meer kennis op te doen!

HET ALLEREERST HIGH LEVEL NETWERK VAN NEDERLAND

Zelf ben ik oprichter van een netwerkorganisatie met 22 groepen tegelijk in Nederland.

Daarnaast ben ik NU bezig om een nieuw netwerk op te zetten: het allereerst HIGH LEVEL BUSINESS NETWERK van Nederland. Een netwerk speciaal voor top-ondernemers die echt grote stappen willen zetten met hun onderneming. Ondernemers die willen leren met en van elkaar, die groot denken en doen. Die willen leren hoe ze hun bedrijf nog verder kunnen opschalen, zonder dat het ze meer tijd gaat kosten. Ja een uniek concept wat mega interessant is voor ondernemers.

Het opzetten van een netwerk vraagt wel enige kennis en vaardigheden, zeker als je een echt high level netwerk wilt opzetten.

Mocht jij meer willen weten hoe jij deze offline vaardigheden kunt leren of heb je interesse in het 1e HIGH LEVEL BUSINESS NETWERK VAN NEDERLAND? Vraag dan HIER een gratis gesprek met mij aan, dan kijk ik graag met je mee naar de kansen voor jouw bedrijf!