High Level Business jaarprogramma

Inkomen verdubbelen,   uren halveren

VEEL ONDERNEMERS WERKEN HEEL HARD EN BLIJVEN VAAK HANGEN OP EEN BEPAALD OMZETPLAFOND.  DE REDEN IS DAT ZE VAAK VEEL TE LAGE PRIJZEN AANBIEDEN EN DAAROM NIET DE JUISTE KLANTEN AANTREKKEN. HIERDOOR 

IN DIT JAARPROGRAMMA LEER JE HOE JE WEL DE ALLERBESTE KLANTEN AANTREKT DIE WILLEN INVESTEREN IN JOUW HOOGGEPRIJSDE DIENSTEN. HIERDOOR GA JE GOED VERDIENEN EN KRIJG JE VEEL MEER VRIJE TIJD.

IK BEGELEID JE EEN JAAR LANG PERSOONLIJK WAARIN JE LEERT HOE JE EEN HIGH-END AANBOD  CREËERT, VERMARKT EN VERKOOPT.

HET PROGRAMMA IS SPECIAAL VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS DIE MINIMAAL DE 100.000 EURO OMZET WILLEN DOORBREKEN.

High Level Business School

Meer klanten, meer omzet, meer vrijheid

LEER IN 20 WEKEN HOE JE JOUW BEDRIJF NAAR EEN HOOG NIVEAU KRIJGT. IN DIT ONLINE PROGRAMMA KRIJG JE ELKE WEEK EEN NIEUWE MODULE OM JE BUSINESS EN OMZET TE VERGROTEN. 

ZO LEER JE HOE JE EEN HIGH-END PROGRAMMA OPSTELT, HOE JE DIE KUNT VERKOPEN AAN DE JUISTE DOELGROEP. MAAR OOK HOE JE DE BESTE LEADS KUNT GENEREREN EN HOE JE EEN CONTINUE STROOM AAN KLANTEN KRIJGT.

ELKE 2 WEKEN HEB JE EEN COACH-CALL WAAR JE AL JE VRAGEN AAN MIJ KUNT STELLEN. 

JE KUNT GELIJK VANDAAG BEGINNEN! 

VEEL VERDIENEN MET VIP DAGEN

HET ORGANISEREN VAN VIP DAGEN IS EEN SLIMME MANIER OM SNEL VEEL TE VERDIENEN. KLANTEN DIE IK DEZE STRATEGIE LEER HALEN MET VIP-DAGEN DUIZENDEN EURO’S BINNEN – EN DAT VOOR SLECHTS 1 DAG WERK! IN DIT ONLINE PROGRAMMA GA JE ALLE STAPPEN LEREN OM OOK DEZE VIP DAGEN TE ORGANISEREN, DIE JE TEGEN HOGE PRIJZEN KUNT VERKOPEN. VAN HET ONTWERPEN, DE MARKETING EN PRIJSBEPALING TOT AAN DE OPVOLGING NA EEN VIP DAG! 

JE KUNT GELIJK BEGINNEN ZODAT OOK JIJ SNEL JE 1E VIP DAG KUNT ORGANISEREN!

EXCLUSIEVE 1 OP 1 COACHING
(slechts 2 plekken beschikbaar)

 

VOOR ONDERNEMERS MET EEN MINIMALE OMZET VAN 100.000 EURO IS HET MOGELIJK OM 1 OP 1 BEGELEID TE WORDEN. 

 

  • HALF JAAR INTENSIEVE BEGELEIDING OM ENORM TE GROEIEN MET JE BEDRIJF EN ALS ONDERNEMER
  • WEKELIJKS 1 OP 1 BEGELEIDING (GEEN GROEPSCOACHING)
  • LIFETIME TOEGANG TOT DE GEHELE ONLINE LEEROMGEVING OVER SALES, MARKETING, LEIDERSCHAP, HIGH-END ONDERNEMEN, OPBOUWEN VAN EEN HIGH LEVEL NETWERK
  • FEEDBACK OP AL JE MARKETING & SALES
  • INCLUSIEF ACCOUNTABILTY PROGRAMMA
  • INCLUSIEF LIVE 2-DAAGS BUSINESS EVENT OP EEN LUXE LOCATIE 

Ik was vooral benieuwd naar hoe Brenda mijn mindset zou kunnen veranderen om hogere prijzen te durven vragen zonder de kern van mijn bedrijfsactiviteiten aan te passen. Dat is gelukt! 

Ik heb een vernieuwde focus op een lucratieve niche: mensen die de waarde van mijn toegevoegde waarde inzien en daarvoor willen en kunnen betalen.

Brenda weet mij altijd te motiveren om verder te kijken en mij te blijven ontwikkelen. Mijn focus ligt op de zorgreizen en de daarbij te verwachten winstgroei. Dank je wel! 

Linda Hoorn

Zelfstandig Reisadviseur, Travlin

Ik boekte bij Brenda een VIP dag met als doel om mijn eigen zaak in industriële meubels meer van de grond te krijgen. Op mijn 45e had ik het roer volledig omgegooid, nadat ik door een reorganisatie mijn baan verloor en ook mijn partner door een scheiding. Om alles van mij af te schrijven, begon ik een blog die al snel succesvol werd door de herkenbare eerlijke verhalen over het ondernemen, het moederschap en de zoektocht naar mijzelf. Schrijven is mijn passie en ik geniet er elke keer van als ik mensen hierdoor kan inspireren of ze een slinger in de goede richting kan geven. Maar mijn verdienmodel lag bij de tafels en dus moest dat als eerste aangepakt worden.

Binnen een uur werd mij duidelijk dat Brenda hier heel anders over dacht. Ze nam hierbij een risico, maar voelde aan alles dat mijn passie niet bij de tafels ligt hoe leuk ik ze ook vind. Ik heb zeker anderhalf uur in de weerstand gezeten toen mij duidelijk werd dat we samen gingen kijken hoe ik met het inspireren van ondernemers mijn geld zou kunnen verdienen. Sterker nog ze zag mij wel op podia staan en ik kon volgens haar zelfs de vrouwelijke Michael Pilarczyk worden. Belachelijk vond ik het en werd zelfs een beetje kwaad. Want wie was ik en iedereen was tegenwoordig toch al coach? En haar idee over mij was wel heel erg groot. Maar na een paar uur merkte ik dat ik in mogelijkheden begon te denken. Want wat als ik met mijn jarenlange ervaring die ik had opgedaan bij de Telegraaf media groep zou combineren met mijn wens om ondernemers te gaan inspireren en ze door een andere bril zou leren kijken? Dan zou ik hen kunnen leren hoe ze hun content zo zouden kunnen veranderen dat deze beter onthouden wordt. En persoonlijker zou worden waardoor ze transformeren in een merk. Iets wat ik zelf blijkbaar ook doe. Of het nu met mijn meubels is of met mijn blog. Ik doe iets essentieel anders zonder dat ik het door heb, omdat het in mijn genen zit.

En daar ben ik Brenda heel dankbaar voor. Dat ze het risico heeft genomen om mij duidelijk te maken dat ik een talent ergens voor heb waar ik ook nog geld mee zou kunnen verdienen. En ondanks het feit dat ik er zelf nog niet helemaal in geloof, plaatste ik toch een bericht op LinkedIn en ik ontving direct de eerste aanvraag. Mijn hart zat in mijn keel maar diep van binnen weet ik dat dit de juiste weg is. En ik heb nog niet helemaal op mijn netvlies hoe ik het allemaal ga doen, maar dat geeft niet. Ik sta aan het begin van een groot avontuur. Eentje die zomaar succesvol zou kunnen worden. En dat is best eng. Maar ik ga springen want ik leef, zoals Pilarczyk dat zo mooi zegt, graag mijn mooiste leven.

Brenda Schaaper

Tavolo enzo

GRATIS
E-BOOK

 

Leer in dit gratis e-book hoe je de beste klanten haalt uit je netwerk zodat je goed gaat verdienen in de helft van je tijd. 

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.