>> YES, ik ben er klaar voor om mijn inkomen te verdubbelen en mijn werkuren te halveren <<

Het is makkelijker om je doelen te bereiken, als je exact de juiste strategieën leert!
Jouw bedrijf is uniek en jij, als ambitieuze ondernemer, hebt ook unieke wensen. Om deze wensen te kunnen realiseren, vraagt dit om een specifieke strategie die passend is bij jouw bedrijf. 
In een gratis live call bespreek ik samen met jou een persoonlijk, strategisch plan zodat ook jij je ideale leven gaat leven.
 
Vul het onderstaande formulier in om mij meer over jezelf te vertellen en waarom je geschikt bent voor een GRATIS sessie.
De sessie is speciaal voor jou als jij groots wilt ondernemen en het beste uit jezelf wilt halen.
Ik zou me vereerd voelen om dit samen met jou te creëren!
 
Brenda van Dijk

 

Vul de onderstaande vragen in:
dit veld niet invullen s.v.p.

Brenda wist binnen 1 uur mijn hele mindset te veranderen. Samen gingen we kijken naar de mogelijkheden die er voor mij lagen en hoe ik daarmee goed kan verdienen in zo min mogelijk tijd. Brenda zag direct in dat ik veel talent heb om op een podium te staan om andere ondernemers te inspireren. En dat heb ik geweten, ik plaatste een bericht op LinkedIn en ik ontving direct de eerste aanvraag! Ik ben Brenda enorm dankbaar zodat ik ook mijn mooiste leven kan gaan leven! 

Brenda Schaaper -Tavoloenzo

Ik had het gevoel dat ik niet op de goede weg zat. De grootste uitdaging was om mijn beperkende overtuigingen weg te nemen en er weer vol voor te gaan.

Het belangrijkste wat het me heeft gebracht is om weer met veel enthousiasme te ondernemen. Het meest belangrijke wat Brenda me heeft geleerd is kansen zien, focussen en zichtbaarheid vergroten. Het hoeft niet gelijk perfect, maar maak stappen en zorg voor constante groei en nieuwe doelen.

Met als gevolg dat ik super lekker bezig ben, mijn (omzet)doelen ruim haal en vol ideeën zit.
Dat wil toch iedereen?

Wytske Wijnia - BetterAdvies

Ik ben dankbaar dat Brenda mijn totale mindset heeft kunnen veranderen om hogere prijzen te durven vragen zonder de kern van mijn bedrijfsactiviteiten aan te passen. Daarnaast leert ze me vooral dat ik gewoon moet ‘doen’.

Ze heeft me een vernieuwde focus op een super goede niche binnen de doelgroep die ik had. Mensen zien nu de waarde in van mijn toegevoegde waarde en willen en kunnen daarvoor betalen! Brenda weet mij altijd te motiveren om verder te kijken en mij te blijven ontwikkelen. De focus ligt op een grote winstgroei voor dit jaar.

Linda Hoorn - Travlin