=

Speciaal voor ervaren, ambitieuze kennisondernemers als coaches, trainers, adviseurs, maar ook creatieve ondernemers als fotografen, tekstschrijvers etc.

=

Leer hoe je een topinkomen gaat verdienen in de helft van je uren.

=

Creëer en verkoop high-end programma’s voor hoge prijzen

=
Word de expert van jouw branche.
=
Breek moeiteloos de 100.000 euro omzet door.
=
Bouw een high level netwerk en ontdek de kracht & impact hiervan

Wil jij ook doorbreken naar een hoger niveau met jouw bedrijf? 

 

Veel kennisondernemers werken ontzettend hard, maar verdienen daarentegen veel te weinig. Ze vragen vaak veel te lage prijzen en hebben geen continue stroom aan klanten.

Met het High Level Business Jaarprogramma ga ik je helpen hoe je een topinkomen gaat verdienen door het creëren van hele waardevolle high-end programma’s. Hierdoor gaat je bedrijf groeien naar een hoger niveau en ga je werken met de allerleukste klanten. Aan de andere kant ga je ervaren dat je veel meer vrije tijd gaat krijgen.

In het High Level Business programma leer je:

R
Hoe je moeiteloos door de 100.000 euro omzet breekt
R

Hoe je de juiste klanten krijgt en deze klanten makkelijk bereikt

R

Hoe je waardevolle high level programma’s gaat creëren en verkopen tegen hoge prijzen

R

Hoe acquisitie heel makkelijk en leuk wordt

R

Hoe je een hoogwaardige netwerk opbouwt en hoe je deze kunt inzetten voor jouw bedrijf waardoor je omzet explosief groeit

R

Hoe je je ideale leven gaat leven

Het High Level Business programma bestaat uit verschillende modules

Je leert om high-end programma’s te creëren en aan te bieden, waarmee je klanten op de allerbeste manier helpt en prijzen van € 3.000 of hoger kunt vragen. Ook leer je hoe je een sterk high level netwerk om je heen op bouwt en wat de kracht van zo’n netwerk is voor jouw bedrijf.

Het programma bestaat uit Live dagen, individuele begeleiding,  wekelijkse rapportages, coachcalls met groep, online programma en meer….

Ik had het gevoel dat ik niet op de goede weg zat. De grootste uitdaging was om mijn beperkende overtuigingen weg te nemen en er weer vol voor te gaan.

Het belangrijkste wat het me heeft gebracht is om weer met veel enthousiasme te ondernemen. Het meest belangrijke wat Brenda me heeft geleerd is kansen zien, focussen en zichtbaarheid vergroten. Het hoeft niet gelijk perfect, maar maak stappen en zorg voor constante groei en nieuwe doelen.

Met als gevolg dat ik super lekker bezig ben, mijn (omzet)doelen ruim haal en vol ideeën zit voor volgend jaar.

Dat wil toch iedereen?

Wytske Wijnia

Better Advies

Brenda is Gecertificeerd High Level Business Coach en heeft de afgelopen jaren honderden ondernemers geholpen om meer omzet en klanten te krijgen.

Met haar landelijk netwerk helpt zij ondernemers zich te ontwikkelen en te groeien met hun bedrijf. Als business coach begeleidt ze ervaren, ambitieuze kennisondernemers die al een goede omzet hebben, maar toe zijn aan een volgend level.

 

 

‘Van Brenda heb ik geleerd dat je bedrijf met deze strategie echt enorm kan groeien. Enorm dankbaar dat ik deze stap heb gezet want nu verkoop ik programma’s van 5000 euro en meer….’ 

 

 

Heb je interesse om mee te doen met het High Level business-jaarprogramma?

Geef je dan op voor een vrijblijvend gesprek met mij.

In dit gesprek nemen we de kansen en mogelijkheden met je door om ook een high-end bedrijf te ontwikkelen.

Ik kijk er naar uit om met je te spreken!

Met een high-end groet,

Brenda van Dijk-Vermeulen