Diamond klanten, jouw meest favoriete klant. Die klanten waarvan je heel veel energie krijgt, die de hoogste resultaten (willen) behalen maar ook die klant jou die het meeste inkomen geeft in de minste tijd. 

Veel ondernemers richten zich echter op de klanten die veel minder passend zijn. Zij vreten bergen energie en tijd en het kost je vaak veel meer dan dat het oplevert.  

Het is veel verstandiger om voor 100% je aandacht en tijd te richten op diamond klanten. Klanten die echt willen investeren omdat ze grote resultaten willen bereiken. 

Als jij je ook met diamond klanten wilt werken, dan zijn de volgende stappen essentieel zodat je ook een topinkomen gaat verdienen.

 

1 Weten wie jouw high-end niche is

Als je diamond klanten wilt aantrekken betekent het dat je voor een high-level niche kiest. Wie is deze niche voor jouw bedrijf? Waar bevindt deze groep zich en wat is hun grootste uitdaging?

 

2 een fantastisch high-level aanbod 

Diamond klanten willen snel de hoogste resultaten behalen. Jouw aanbod is daarbij dus erg belangrijk. Diamond klanten zijn erg bereidwillig om hele hoge prijzen te investeren, mits ze hele grote stappen gaan zetten. Voor jou is het dus van belang dat je een aanbod hebt die dit waar gaat maken. 

 

aantrekkelijke marketing 

Om diamond klanten te krijgen, betekent dit dat jouw marketing heel aantrekkelijk moet zijn om met ze in gesprek te komen. Het liefst wil je niet te veel tijd kwijt zijn met marketing, dit bereik je door je marketing te versimpelen. Met 1 a 2 goede stuks marketing, kun je ervoor zorgen dat je wekelijks nieuwe high-end leads binnen krijgt.

 

4 goede salesvaardigheden

Zodra je met deze nieuwe high-end leads in gesprek gaat, is het natuurlijk essentieel dat je ze ook binnenhaalt als klant. Daarbij komen de juiste verkoopvaardigheden om de hoek kijken. Als je dit beheerst kun je binnen 1 gesprek diamond klanten die hoge prijzen betalen binnen halen. 

 

Als je bovenstaand toe gaat passen in je bedrijf, ga je een goed inkomen verdienen.

 

Maar… hier begint het pas… 

In de volgende blog neem ik je mee hoe je ervoor zorgt dat je vanzelf (zonder dat je er zelf dus iets voor hoeft te doen) nieuwe diamond klanten krijgt. Hoe je je businessmodel zo inricht dat de allerbeste klanten zo naar je toe komen en direct Ja zeggen om klant te worden. 

 

Direct leren hoe jij diamond klanten krijgt?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek met mij aan en dan kijk ik graag naar jouw mogelijkheden. Want ik weet zeker dat het voor jou, als ervaren en ambitieuze kennisondernemer ook mogelijk is. Waarom wachten als je vandaag al de eerste stap daar naar toe kan zetten?

Dit gesprek is alleen geschikt voor ondernemers die met de allerbeste klanten willen werken, zodat ze een topinkomen gaan verdienen. En die snappen dat ze daar tijd, energie en geld in moeten investeren om dit resultaat te bereiken.