High Level Business programma

Verdubbel je inkomen, halveer je werktijd
Vraag een gesprek aan

Ben je toe aan de next level in je bedrijf?

Veel kennisondernemers (als coaches, trainers of adviseurs) worstelen ermee dat ze veel te hard werken. Ze vinden het lastig om de juiste klanten aan te trekken en ze merken dat ze vaak veel te lage prijzen vragen voor hun waardevolle diensten. Hierdoor loopt het inkomen vaak achter. Wat ze vaak gaan doen is nog meer uren werken waardoor ze geen vrije tijd meer overhouden. 

Het High Level Business jaarprogramma helpt je om van je expertise een waardevol en hooggeprijsd aanbod van minimaal 10.000 euro te ontwikkelen. Ook leer je hoe je op een simpele manier de marketing doet zodat je de juiste klanten aantrekt. 

Zodra je de juiste leads gegenereerd hebt leer je tevens hoe je ze in slechts 1 verkoopgesprek ze binnenhaalt. Dit betekent dat je maar enkele klanten nodig hebt om een goed inkomen te verdienen. 

 

N

Verdien een topinkomen in minimale tijd

N

Trek de allerbeste klanten aan die hoge resultaten willen bereiken en daarvoor bereid zijn om een hoge investering te doen

N

Word de nr 1 expert in jouw vakgebied

N

Doorbreek de 100.000 euro jaaromzet en groei naar hoger

N

Voor kennisondernemers (zoals coaches, trainers en adviseurs)

In 2021 ben ik gestopt met mijn ene bedrijf en heb ik een nieuw bedrijf opgestart in een hele andere richting. Dat was omschakelen in mijn vertrouwde manier van ondernemen en daar had ik hulp bij nodig. Begin dit jaar ben ik daarom gestart met het 3-maanden High Level Business programma van Brenda.

Gedurende deze 3 maanden heeft zij mij geholpen met het inrichten van een goed aanbod, inclusief de prijsstelling daarvan. Het wijzigen van mijn ‘money mindset’ was een belangrijke stap waar Brenda mee heeft geholpen. Zij heeft mij geleerd hoe ik een goed verkoopgesprek kan voeren, zodat potentiële klanten ook echte klanten worden.

En zij heeft mij uitgedaagd eindelijk live webinars te gaan houden. Met succes! Na het eerste webinar mocht ik 3 nieuwe klanten helpen en heb ik mijn investering in het High Level Business programma dik terugverdiend!

Linda Hoorn

Online marketing expert, MeerOnlineImpact

Mijn 3-maanden traject met Brenda zit erop! Ik vind het leuk om nog even te vertellen wat ik hiervan vind.
Kort samengevat heb ik ontzettend veel geleerd over high end ondernemen. Brenda heeft allereerst mijn blinde vlek ontdekt, mijn passie en kennis die ik altijd voor lief heb genomen.
Ik heb in 3 maanden tijd een geweldig (high end) aanbod gemaakt, gelanceerd en 2 klanten binnengehaald a 4k voor mijn 4-maanden traject. Een aanbod waar ik zelf verliefd op ben omdat ik 200% geloof in de werking ervan.
Er lopen nog 3 warme leads buiten die ik volgende week voor de 2e keer spreek en waarvan ik denk dat ik er zeker 2 ga binnen halen onder andere met behulp van het verkoopscript en uiteraard mijn enthousiasme.
Brenda heeft m’n mindset een dikke upgrade gegeven en ik ben nu een jaarprogramma van 10k aan het ontwikkelen.
Ik besefte me dat ik gewoon bevestiging nodig had om door te kunnen pakken. Iemand, die niet in mijn privé omgeving zit, die ook ondernemer is en zegt dat het goed is, die met je meedenkt en je net even buiten je eigen comfortzone poucht.
Brenda, bedankt voor je hulp, je advies, je geduld en je betrouwbaarheid dat je er altijd was die 3 maanden. Ik heb 0 seconden spijt van de investering, ook al verklaarde mijn omgeving mij voor gek 😃.
Dorien de Beurs - Leguijt

Marketing & Mindset Coach, 2GOMAX

Deelnemen aan het programma

Vind je lucratieve high-end niche

Creëer een high-end programma van minimaal 10.000 euro (en hoger)

Versimpelen van je marketing zodat je de allerbeste klanten aantrekt

Je salesvaardigheden naar hoog niveau brengen zodat je in slechts 1 salesgesprek high-end klanten binnenhaalt

Individuele coaching, groepsessies, interactieve live dagen, toffe acceleratiedagen

Ik werkte altijd erg hard en had het idee dat mijn expertise veel meer waard is dan dat ik qua prijzen vroeg. Met dat vraagstuk ben ik bij Brenda gekomen. 

Brenda leerde mij hoe ik met een ander verdienmodel mijn klanten nog beter kan helpen en dat ik er een veel hogere prijs voor kan vragen. Zo leerde ze ook mij hoe ik mijn business kan opschalen zodat ik veel meer vrije dagen krijg en toch meer mensen kan helpen.

Ook ging er een wereld voor mij open dat ook ik VIP dagen kan inzetten in mijn bedrijf. Nu verkoop ik deze VIP-dagen voor hoge prijzen (momenteel 2000 euro per klant)  en klanten maken daarin een enorme groeistap. Dankzij alleen al deze VIP dagen is mijn omzet binnen 3 maanden verdubbeld en verkoop ik nu trajecten voor 10.000 euro per persoon! 

J. de Groot

Burn-out coach

Frequently Asked Questions

Wat houdt het High Level Business programma in?

Het High Level Business Programma is een exclusief programma voor gedreven ondernemers die willen groeien met hun bedrijf naar een hoger level. 

In het programma word je intensief en persoonlijk begeleid door Brenda die je alles leert hoe je je bedrijf naar high-end niveau brengt.

Ze coacht je op vraagstukken en belemmerende overtuigingen, gaat samen met jou de juiste lucratieve niche bepalen voor je bedrijf. 

Vervolgens leer je een onweerstaanbare marketingboodschap te creëren zodat je direct de allerbeste klanten aantrekt. Ook ga je kijken naar je onderscheidend vermogen zodat je enorm op gaat vallen ten opzichte van je concurrentie en je daardoor aantrekkelijk wordt voor klanten.  

Uiteraard gaan we een geweldig high-end aanbod ontwikkelen van minimaal 10.000 euro en leer je hoe je op een simpele manier de marketing daar voor gaat doen. 

Ook leer je hoe je in 1 gesprek klanten binnenhaalt voor je aanbod zodat je slechts enkele klanten nodig hebt om een topinkomen te verdienen. 

Voor wie is het High Level Business programma?

Het jaarprogramma is zeer geschikt voor ervaren, gedreven kennisondernemers (minimaal 3 jaar een bedrijf) die naar een next level willen groeien. Kennisondernemers zijn onder andere coaches, trainers, adviseurs maar ook ondernemers met een speciale expertise.

 

Wat levert het jaarprogramma mij op?

Klanten leer ik hoe ze hun bedrijf naar een volgend niveau brengen zodat ze heel goed gaan verdienen in veel minder werktijd.

Mijn klanten halen hoge resultaten, leren hoe ze minder hard hoeven te werken en krijgen daardoor veel meer vrije tijd.

 

Hoe kan ik mij aanmelden en wanneer kan ik starten?

Wat super dat je interesse hebt in het High Level Business programma dat betekent dat je je bedrijf naar een hoger level wilt brengen.

Om deelnemer te worden aan mijn programma, leer ik jou en je bedrijf graag van te voren kennen, zodat ik goed kan bepalen of het High Level Business programma echt passend is voor je.

Daarom nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek. Wil je zo volledig mogelijk de vragen invullen zodat ik een goed beeld krijg waar je naartoe wilt groeien met je bedrijf.

Zodra we goed matchen gaan we zo snel mogelijk starten met de kickoff sessie zodat je meteen al grote stappen gaat maken.