High Level Business programma

Verdubbel je inkomen, halveer je werktijd
Vraag een gesprek aan

Veel kennisondernemers (als coaches, trainers of adviseurs) worstelen ermee dat ze veel te hard werken. Ze vinden het lastig om de juiste klanten aan te trekken en ze merken dat ze vaak veel te lage prijzen vragen voor hun waardevolle diensten. Hierdoor loopt het inkomen vaak achter. Wat ze vaak gaan doen is nog meer uren werken waardoor ze geen vrije tijd meer overhouden. 

Het High Level Business jaarprogramma helpt je om van je expertise een waardevol en hooggeprijsd aanbod van minimaal 10.000 euro te ontwikkelen. Ook leer je hoe je op een simpele manier de marketing doet zodat je de juiste klanten aantrekt. 

Zodra je de juiste leads gegenereerd hebt leer je tevens hoe je ze in slechts 1 verkoopgesprek ze binnenhaalt. Dit betekent dat je maar enkele klanten nodig hebt om een goed inkomen te verdienen. 

 

N

Verdien een topinkomen in minimale tijd

N

Trek de allerbeste klanten aan die hoge resultaten willen bereiken en daarvoor bereid zijn om een hoge investering te doen

N

Word de nr 1 expert in jouw vakgebied

N

Doorbreek de 100.000 euro jaaromzet en groei naar hoger

N

Voor kennisondernemers (zoals coaches, trainers en adviseurs)

Ben je toe aan de next level in je bedrijf?

Brenda heeft mij alles geleerd hoe ik op de allerbeste manier VIP dagen kan inzetten in mijn bedrijf. Elke 2 maanden organiseer ik een exclusieve Vip-dag die telkens uitverkocht zijn. Het mooie is dat deze VIP dag weer een opstap wordt voor mijn langere traject die ik nu al 11x verkocht heb. Hierdoor is mijn omzet enorm gestegen binnen enkele maanden tijd.

Barry

Transformatiecoach

Er ging een wereld voor mij open dat ook ik VIP dagen kon inzetten in mijn bedrijf. Ik verkoop deze VIP-dagen voor hoge prijzen (momenteel 2000 euro per klant)  en klanten maken daarin een enorme groeistap. Dankzij alleen al deze VIP dagen is mijn omzet binnen 3 maanden verdubbeld.

Jessica

Burn-out coach

Deelnemen aan het programma

Vind je lucratieve high-end niche

Creëer een high-end programma van minimaal 10.000 euro (en hoger)

Versimpelen van je marketing zodat je de allerbeste klanten aantrekt

Je salesvaardigheden naar hoog niveau brengen zodat je in slechts 1 salesgesprek high-end klanten binnenhaalt

Individuele coaching, groepsessies, interactieve live dagen, toffe acceleratiedagen

Frequently Asked Questions

Wat houdt het High Level Business programma in?

Het High Level Business Programma is een exclusief programma voor gedreven ondernemers die willen groeien met hun bedrijf naar een hoger level. 

In het programma word je intensief en persoonlijk begeleid door Brenda die je alles leert hoe je je bedrijf naar high-end niveau brengt.

Ze coacht je op vraagstukken en belemmerende overtuigingen, gaat samen met jou de juiste lucratieve niche bepalen voor je bedrijf. 

Vervolgens leer je een onweerstaanbare marketingboodschap te creëren zodat je direct de allerbeste klanten aantrekt. Ook ga je kijken naar je onderscheidend vermogen zodat je enorm op gaat vallen ten opzichte van je concurrentie en je daardoor aantrekkelijk wordt voor klanten.  

Uiteraard gaan we een geweldig high-end aanbod ontwikkelen van minimaal 10.000 euro en leer je hoe je op een simpele manier de marketing daar voor gaat doen. 

Ook leer je hoe je in 1 gesprek klanten binnenhaalt voor je aanbod zodat je slechts enkele klanten nodig hebt om een topinkomen te verdienen. 

Voor wie is het High Level Business programma?

Het jaarprogramma is zeer geschikt voor ervaren, gedreven kennisondernemers (minimaal 3 jaar een bedrijf) die naar een next level willen groeien. Kennisondernemers zijn onder andere coaches, trainers, adviseurs maar ook ondernemers met een speciale expertise.

 

Wat levert het jaarprogramma mij op?

Klanten leer ik hoe ze hun bedrijf naar een volgend niveau brengen zodat ze heel goed gaan verdienen in veel minder werktijd.

Mijn klanten halen hoge resultaten, leren hoe ze minder hard hoeven te werken en krijgen daardoor veel meer vrije tijd.

 

Hoe kan ik mij aanmelden en wanneer kan ik starten?

Wat super dat je interesse hebt in het High Level Business programma dat betekent dat je je bedrijf naar een hoger level wilt brengen.

Om deelnemer te worden aan mijn programma, leer ik jou en je bedrijf graag van te voren kennen, zodat ik goed kan bepalen of het High Level Business programma echt passend is voor je.

Daarom nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek. Wil je zo volledig mogelijk de vragen invullen zodat ik een goed beeld krijg waar je naartoe wilt groeien met je bedrijf.

Zodra we goed matchen gaan we zo snel mogelijk starten met de kickoff sessie zodat je meteen al grote stappen gaat maken.