Testimonials

Lieke van der Vorst

Deelnemer aan High Level Business programma

” In 1 maand 30.000 euro omzet binnengehaald”

Heel erg dankjewel voor alle dingen die je me geleerd hebt en waar ik mijn leven lang de vruchten van kan plukken!

Ik voelde dat ik heel veel waarde had maar vond het moeilijk om die waarde ook terug te vragen en om de juiste kandidaten daarvoor te vinden.

Ik heb tijdens mijn deelname aan jouw business programma een andere mindset gekregen rondom geld en mijn doelgroep. Het is een bevrijding om ‘nee’ te ‘mogen’ zeggen tegen mensen die niet op die manier willen investeren in mijn diensten zoals ik wil investeren in hen. Zo geef ik niet meer steeds te veel. Ik dacht altijd dat ik dan minder zou moeten geven maar het antwoord lag bij meer ontvangen.

Met mijn nieuwe mindset is er een totaal nieuw programma met nieuwe doelgroep ontstaan. Het programma loopt en ik heb al enkele kandidaten. Het is heerlijk hoeveel ik nu mag geven en de waarde die ik ervoor terug ontvang klopt helemaal.

Het programma loopt nu 2 maanden en ik heb 3 nieuwe kandidaten. Mijn doel is 10 kandidaten per jaar. In Oktober had ik een omzet van bijna 30.000 euro terwijl ik daarvoor nog niet aan de 5000 kwam.  Het is heerlijk hoeveel ik nu mag geven en de waarde die ik ervoor terug ontvang klopt helemaal.

Ik ben dankbaar dat jij mij hebt aangesproken op mijn potentieel en me liet kennismaken met jouw visie. Je raakte me precies op de goede plek en wist mij steeds weer verder te bevrijden uit mijn bekrompen money-mindset en doelgroep-mindset. Heel erg dankjewel voor jouw vertrouwen en stimulans!

Linda Hoorn

Deelnemer High Level Business Programma

Ik was vooral benieuwd naar hoe Brenda mijn mindset zou kunnen veranderen om hogere prijzen te durven vragen zonder de kern van mijn bedrijfsactiviteiten aan te passen. Dat is gelukt! 

Ik heb een vernieuwde focus op een lucratieve niche: mensen die de waarde van mijn toegevoegde waarde inzien en daarvoor willen en kunnen betalen.

Brenda weet mij altijd te motiveren om verder te kijken en mij te blijven ontwikkelen. Dankjewel! 

Erna Snellen

Deelnemer exclusieve VIP dag

Ik ben bij Brenda gekomen omdat ik de waarde van mijn aanbod wilde verhogen en efficiënter wil werken omdat mijn agenda voortdurend vol zit.

Brenda is een fijne, warme persoonlijkheid die rekening hield met wat ik echt niet wilde.  Ze droeg een aantal suggesties aan waar ik zelf nooit aan had gedacht.

Ik ben blij met het resultaat. Dat is dat ik een paar modules ga toevoegen aan mijn programma om de waarde te verhogen. En een stap ga zetten naar groepswerk zodat ik in dezelfde tijd meer mensen kan helpen.

Dorien de Beurs – Leguijt

Deelnemer aan High Level Business programma

Mijn 3-maanden traject met Brenda zitten erop! Ik vind het leuk om nog even te vertellen wat ik hiervan vind.
Kort samengevat heb ik ontzettend veel geleerd over high end ondernemen. Brenda heeft allereerst mijn blinde vlek ontdekt, mijn passie en kennis die ik altijd voor lief heb genomen.
Ik heb in 3 maanden tijd een geweldig (high end) aanbod gemaakt, gelanceerd en 2 klanten binnengehaald a 4k voor mijn 4-maanden traject. Een aanbod waar ik zelf verliefd op ben omdat ik 200% geloof in de werking ervan.
Er lopen nog 3 warme leads buiten die ik volgende week voor de 2e keer spreek en waarvan ik denk dat ik er zeker 2 ga binnen halen onder andere met behulp van het verkoopscript en uiteraard mijn enthousiasme.
Brenda heeft m’n mindset een dikke upgrade gegeven en ik ben nu een jaarprogramma van 10k aan het ontwikkelen.
Ik besefte me dat ik gewoon bevestiging nodig had om door te kunnen pakken. Iemand, die niet in mijn privé omgeving zit, die ook ondernemer is en zegt dat het goed is, die met je meedenkt en je net even buiten je eigen comfortzone pusht.
Brenda, bedankt voor je hulp, je advies, je geduld en je betrouwbaarheid dat je er altijd was die 3 maanden. Ik heb 0 seconden spijt van de investering, ook al verklaarde mijn omgeving mij voor gek 😃.

Mari Trini Hermose

Deelnemer aan High Level Business Programma

Voor mij was de grootste uitdaging: niet schromen, doen!
Niet denken wat anderen van mij zullen vinden. Of in het goed Nederlands: F*k what others think. Ik moest mijzelf ook voelen als ondernemer in al mijn vrijheden.

Ik heb mijn programma ontwikkeld The Creative Flow, o.b.v. de stappen die we samen hebben gezet. Ik ben dat nog aan het finetunen en vormgeven.

Het resultaat tot zover is dat ik offertes heb lopen, mensen zijn er toch geïnteresseerd. Dat al na 3 maanden.

Ik moet vooral mijn sales goed inzetten en daar veel aandacht aangeven.

Ik ben je dankbaar voor jouw inzichten, ervaringen en vooral jouw rust en geduld. Het gaf mij het vertrouwen en de inzichten mee om in mijzelf te geloven als ondernemer.

Yvonne Pietersma

Deelnemer aan exclusieve VIP dag

Een grote overwinning was om hulp te vragen voor mezelf, ik had het idee om het zelf altijd alleen te moeten doen.

Heel prettig dat er voor mij een mogelijkheid is om de VIP dag met jou te doen. In deze VIP dag heb ik geleerd dat ik wat kom brengen aan de maatschappij aan kennis en mogelijkheden.

Ik heb in een spontaan gesprek met iemand over mijn aanbod gesproken, en deze dame een pilot aan te bieden.

Dankzij de VIP dag voel ik me weer opgeladen, nieuwe energie, en het fijn vind nog een carrière switch te maken. Terwijl ik al uitkeek naar mijn pensioen 🙂

Brenda, ik ben je zeer dankbaar voor het vertrouwen in mij, dat je vertrouwen geeft, en mij de ogen geopend hebt, om anders te denken en te kijken. Dank je wel!

Mirjam Visser – van Liemt

Door mijn deelname aan het high level business programma van Brenda heb ik al veel geleerd. Allereerst uit het “uurtje-factuurtje” denken komen. Denken in mogelijkheden ipv onmogelijkheden omtrent de overstap van verzekerde zorg naar de “vrije markt”.

In het programma leerde ik het bepalen van een goede niche, het maken van een juiste marketingboodschap en daarnaast ook het bepalen van een marketingstrategie die haalbaar is en bij mij past. 

Mijn programma die ik heb gecreeerd is een unieke combinatie van verschillende onderdelen waardoor het high-end potentieel heeft.

Hierdoor ben ik ook met mijn branding aan de gang gegaan en heb ik een nieuw logo, ben ik een nieuwe website aan het ontwerpen en ook nog bezig met het ontwikkelen van onlinemateriaal.

Ik ben Brenda het meest dankbaar voor dat ze mijn ogen heeft geopend voor de mogelijkheden op de vrije markt vanuit kracht en besef van eigen kunnen.