Testimonials

Linda Hoorn

Ik was vooral benieuwd naar hoe Brenda mijn mindset zou kunnen veranderen
om hogere prijzen te durven vragen zonder de kern van mijn bedrijfsactiviteiten aan te passen.
Dat is gelukt! 

Ik heb een vernieuwde focus op een lucratieve niche: mensen die de waarde van mijn toegevoegde waarde inzien en daarvoor willen en kunnen betalen.

Brenda weet mij altijd te motiveren om verder te kijken en mij te blijven ontwikkelen. Dankjewel! 

Erna Snellen

Ik ben bij Brenda gekomen omdat ik de waarde van mijn aanbod wilde verhogen en efficiënter wil werken omdat mijn agenda voortdurend vol zit.

Brenda is een fijne, warme persoonlijkheid die rekening hield met wat ik echt niet wilde.  Ze droeg een aantal suggesties aan waar ik zelf nooit aan had gedacht.

Ik ben blij met het resultaat. Dat is dat ik een paar modules ga toevoegen aan mijn programma om de waarde te verhogen. En een stap ga zetten naar groepswerk zodat ik in dezelfde tijd meer mensen kan helpen.

Dorien de Beurs – Leguijt

Mijn 3-maanden traject met Brenda zitten erop! Ik vind het leuk om nog even te vertellen wat ik hiervan vind.
Kort samengevat heb ik ontzettend veel geleerd over high end ondernemen. Brenda heeft allereerst mijn blinde vlek ontdekt, mijn passie en kennis die ik altijd voor lief heb genomen.
Ik heb in 3 maanden tijd een geweldig (high end) aanbod gemaakt, gelanceerd en 2 klanten binnengehaald a 4k voor mijn 4-maanden traject. Een aanbod waar ik zelf verliefd op ben omdat ik 200% geloof in de werking ervan.
Er lopen nog 3 warme leads buiten die ik volgende week voor de 2e keer spreek en waarvan ik denk dat ik er zeker 2 ga binnen halen onder andere met behulp van het verkoopscript en uiteraard mijn enthousiasme.
Brenda heeft m’n mindset een dikke upgrade gegeven en ik ben nu een jaarprogramma van 10k aan het ontwikkelen.
Ik besefte me dat ik gewoon bevestiging nodig had om door te kunnen pakken. Iemand, die niet in mijn privé omgeving zit, die ook ondernemer is en zegt dat het goed is, die met je meedenkt en je net even buiten je eigen comfortzone pusht.
Brenda, bedankt voor je hulp, je advies, je geduld en je betrouwbaarheid dat je er altijd was die 3 maanden. Ik heb 0 seconden spijt van de investering, ook al verklaarde mijn omgeving mij voor gek 😃.