Goed verdienen met VIP dagen

Speciaal voor kennisondernemers die met 1 dag werken een goed inkomen willen verdienen.
Ja ik doe mee!

Het organiseren van VIP dagen is een hele interessante strategie voor jou als gedreven kennisondernemer. 

Aan mijn klanten van mijn jaarprogramma leer ik exact hoe ze met het organiseren van deze exclusieve dagen
duizenden euro’s kunnen verdienen en dat slechts met 1 dag werken.

Tijdens een VIP dag geef je 1 of enkele klanten jouw exclusieve aandacht zodat zij een enorm groeistap gaan maken.  

Makkelijk verkoopbaar

Groot voordeel van het organiseren van VIP dagen is dat het heel makkelijk te vermarkten is.
Je hebt geen uitgebreide mailinglijst of groot netwerk nodig om je VIP dag te verkopen.
Het is dus heel slim om deze VIP dagen te gaan inzetten in jouw bedrijf.

Omdat ik veel vragen kreeg van ondernemers over VIP dagen, heb ik speciaal een online trainingsprogramma gemaakt waarin ik je exact leer hoe jij je eigen hooggeprijsde VIP dag kan creëren en direct kan inzetten in jouw bedrijf zodat je goed kan verdienen. 

 

Deze online training bestaat uit 4 modules waarin je leert:

 

N

Module 1: Hoe je een VIP-dag ontwerpt en een naam geeft die 'hot' is

N

Module 2: Hoe je een VIP-dag slim kunt marketen en hoe je de lancering aanpakt

N

Module 3: Hoe je een VIP-dag aantrekkelijk prijst en daardoor veelvuldig en gemakkelijk verkoopt tegen hoge prijzen

N

Module 4: Hoe je een VIP-dag voorbereidt, levert en de upsell succesvol doet zodat klanten voor lange tijd bij je blijven en je nog meer gaat verdienen

EXTRA BONUS: 5 scripts die je kunt gebruiken als iemand zegt dat hij de investering te hoog vindt. In deze scripts staat woord-voor-woord wat je kunt zeggen zodat je toch de klant moeiteloos binnenhaalt!

EXCLUSIEVE BONUS: Bespreek binnen 2 weken na start van je deelname je eigen VIP dag persoonlijk met mij. Ik geef je daarin extra feedback zodat je je VIP dag daadwerkelijk snel gaat verkopen en je een hoge omzet gaat verdienen!

MIJN VIP DAG IS GECREEERD EN KAN IK NU VOLOP GAAN VERKOPEN! 

 

Het was voor mij een uitdaging om goede commerciële teksten te schrijven zodat de juiste klanten aangetrokken werden. Inmiddels heb ik samen met Brenda binnen 1 dag mijn eigen VIP dag gecreëerd en ik kan nu volop deze dag gaan verkopen. Geweldig om te zien dat ik met slechts 1 dag werken hele hoge omzetten kan binnenhalen. Ik raad deze training dan ook erg aan. 

 

Natasha Saward
www.natashasaward.nl

Verdien een goed inkomen met het organiseren van VIP dagen!

Brenda heeft mij alles geleerd hoe ik op de allerbeste manier VIP dagen kan inzetten in mijn bedrijf. Elke 2 maanden organiseer ik een exclusieve Vip-dag die telkens uitverkocht zijn. Het mooie is dat deze VIP dag weer een opstap wordt voor mijn langere traject die ik nu al 11x verkocht heb. Hierdoor is mijn omzet enorm gestegen binnen enkele maanden tijd.

Barry

Transformatiecoach

Er ging een wereld voor mij open dat ook ik VIP dagen kon inzetten in mijn bedrijf. Ik verkoop deze VIP-dagen voor hoge prijzen (momenteel 2000 euro per klant)  en klanten maken daarin een enorme groeistap. Dankzij alleen al deze VIP dagen is mijn omzet binnen 3 maanden verdubbeld.

Jessica

Burn-out coach

Deelnemen aan het programma

Direct toegang tot de modules zodat je gelijk een start gaat maken met het ontwerpen van jouw eigen hooggeprijsde VIP dag

Levenslang toegang tot de training

Je verdient je investering al terug met slechts 1 VIP klant

Bespreek je eigen VIP-dag persoonlijk met mij (binnen 2 weken na start) zodat je snel de allerbeste klanten binnenhaalt en een topinkomen gaat verdienen

De investering voor deelname aan het gehele programma inclusief de 2 geweldige bonussen bedraagt slechts 497,- euro exclusief 21% BTW.

Frequently Asked Questions

Wat zijn VIP dagen?

Vip dagen zijn exclusieve dagen met 1 of enkele klanten waarin je je persoonlijke aandacht zodat zij een enorme groeistap maken.

Kan ik ook VIP dagen inzetten in mijn bedrijf

Jazeker, het mooie aan VIP dagen is dat zowel startende ondernemers als ervaren ondernemers deze exclusieve dagen kunnen organiseren. 

Wat levert een VIP dag mij op?

Klanten van mij verdienen duizenden euro’s per VIP dag. VIP dagen kun je heel strategisch inzetten om klanten binnen te halen voor langdurige trajecten zodat je nog meer gaat verdienen.

Hoe kan ik mij aanmelden en wanneer kan ik starten?

Je kunt je HIER aanmelden voor deze waardevolle training. Zodra de betaling voldaan is, ontvang je direct een mail met de inloggegevens. Dit betekent dat je meteen een start kan maken met het n VIP dag.  van je eigen VIP-dag

Hoe lang hou ik toegang tot de training?

Je houdt je hele leven toegang tot de training en je kunt dus altijd inloggen op elk gewenst tijdstip van de dag.