Wat is nu eigenlijk een high-end klant? En hoe vind ik dan een high-level niche voor mijn bedrijf?

In dit artikel zal ik je meer vertellen over high-end klanten, wie ze zijn en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen om met high-end klanten te gaan werken.

Allerhoogste resultaten

High-end klanten zijn klanten die de allerhoogste resultaten willen bereiken en bereid zijn om hiervoor een hoge prijs te investeren. Het zijn die klanten die eigenlijk al op 80-90% op de juiste weg zitten. Klanten die alleen nog hulp nodig hebben om die laatste 10 a 20% te bereiken.

Transformatie

Werken met high-end klanten geeft je enorm veel energie, ze zijn gedreven en willen snel grote stappen maken. Toch vragen ze maar heel weinig van je tijd. Het gaat hen niet om de tijd die je in hén investeert, maar om de transformatie die ze (snel) kunnen maken.

Investeringsbereid

High-end klanten zijn daarnaast erg investeringsbereid. Dit betekent dat je met jouw transformerend  programma een hele hoge prijs kunt vragen, omdat ze weten dat ze hele grote resultaten gaan behalen.

High-end klanten betalen daarnaast altijd heel snel, zelfs voor aanvang van het programma heb je het geld op je bankrekening staan. 

Vergroot je expertstatus

Als je kiest voor een high-level niche betekent, weten klanten dat jij er speciaal voor hen bent. Hierdoor word jij als ondernemer heel aantrekkelijk. Doordat jij kiest, kiezen jouw klanten ook voor jou. Doordat jij met hooggeprijsde programma’s werkt, zien klanten (en zelfs je concurrenten) je als een echte expert.

Werken onder je eigen voorwaarden

Het is dus een slimme zet voor jou, als gedreven ondernemer, om ook een high-end niche te kiezen. Naast het feit dat je gaat werken met de allerleukste klanten, wordt ook je eigen expertstatus enorm vergroot.
Je komt zelf ook het meest tot je recht, je gaat floreren en het grootste voordeel van het werken met high-end klanten is dat je echt kunt werken onder je eigen voorwaarden!

 

Wil je ook met high-end klanten werken, maar weet je niet op welke high-end niche jij het beste kunt richten met je bedrijf? Ik denk graag met je mee hoe jij de allerbeste klanten krijgt. Vraag gerust een kosteloos gesprek aan met mij, zodat je ook snel je eerste high-end klant kunt verwelkomen.