Hoe je als trainer/coach je uren kan halveren en toch je omzet kan verviervoudigen

 

 

Veel van mijn klanten zijn coach, trainer of expert in een bepaald vakgebied. Ze hebben al een aantal jaar hun bedrijf en hebben een mooi groot klantenbestand. Toch merken ze dat tegen een plafond aan lopen qua omzet en dat ze veel te hard werken. Het vraagstuk waarom ze bij mij komen is dan ook vaak: Hoe kan ik minder uren werken maar kan ik toch meer gaan verdienen.

 

Als businesscoach is het geweldig om met dit vraagstuk (en natuurlijk heel veel andere vraagstukken) te helpen want hoe mooi is het als je een gedreven ondernemer kan leren hoe hij/zij in minimale werktijd toch de omzet kan verveelvoudigen?

 

Als ik kijk waar veel ondernemers een enorme groeistap kunnen maken is dat door:

 

N

Een slimmer verdienmodel te implementeren (waardoor ze meer omzet genereren maar ook meer vrije tijd krijgen)

N

Simpele marketing in te zetten zodat ze de juiste leads en klanten aantrekken

N

Opschalen van hun diensten, waardoor ze in dezelfde tijd veel meer klanten tegelijk kunnen helpen

N

De allerbeste klanten uit het eigen netwerk halen

Door minimaal 1 maar het liefst natuurlijk meerdere van deze 4 strategische stappen te gaan implementeren, groeit je omzet enorm maar zorgt het er ook voor dat je je werktijd kan verkorten. Dat betekent meer vrije tijd voor de dingen die jij belangrijk vindt: bijvoorbeeld meer tijd met je gezin doorbrengen of nu eindelijk eens die wereldreis maken.

 

Wellicht herken je jezelf dat je veel te hard werkt en dat je op een omzetplafond blijft hangen. Dan zijn deze stappen ook voor jou een hele slimme manier om in jouw bedrijf in te zetten.

 

Wil je ook meer verdienen en meer vrije tijd op kort termijn gaan realiseren? Aarzel dan niet om met mij een gesprek in te plannen. In dit gesprek ga ik je een simpel en vooral snel te implementeren stappenplan vertellen zodat je je plafond gaat doorbreken.

Dit gesprek is kosteloos en duurt circa 45 minuten en is alleen voor ervaren ondernemers die minimaal 5 jaar een bedrijf hebben. Het gesprek vraag je hier aan.