High-end ondernemen is de allerbeste manier om te ondernemen. Je kunt de grootste waarde leveren aan je klanten, zodat zij de allerbeste resultaten gaan behalen.

Hierdoor kan jij een hoge prijs vragen voor jouw programma’s, zodat je enorm goed gaat verdienen zonder dat je daar heel hard voor hoeft te werken.

Maar het opstellen van een high level programma doe je niet zo maar even, zeker niet als je er een prijs van 10K, 25K of meer voor vraagt.

Veel ondernemers denken dat ze het wel ‘even’ doen maar al snel komen ze tot de conclusie dat er wel wat meer bij komt kijken.

 

Daarom deel ik 3 fouten die ondernemers regelmatig maken als ze een high-end programma gaan ontwikkelen, zodat jij die dus niet meer gaat maken.

1. Je maakt het programma te zwaar en het kost je teveel tijd voor jou en je klanten! 

Klanten kopen niet je tijd, maar de transformatie die zij met jou maken.  De waarde zit er dus in dat je mensen een stap laat zetten zodat ze gaan groeien.

 

2. Je kosten zijn te hoog. 

Wat je ook heel goed in de gaten moet houden is dat je niet teveel kosten maakt. Zeker als je langdurige programma’s maakt is het zaak goed op je kosten te letten.

Tip hierbij is dat je van te voren al je kosten reserveert. Zodat je niet elke keer een nieuwe klant moet hebben om uit de kosten te komen! 

3. Het programma leidt niet tot resultaten

Het is erg van belang dat je een structuur hebt zodat je klanten resultaten gaan behalen. Zo maakt het dat ze enthousiast zijn en dat ze je gaan aanbevelen.

Jouw eigen high-level programma?

Wil jij ook werken met high level programma’s zodat jouw klanten ook het allerbeste resultaat gaan behalen? Maar heb je geen idee welke stappen er nodig zijn om een goed programma op te zetten?

Ik help je graag met het ontwikkelen van een fantastisch high level aanbod met prijzen vanaf 10.000 euro en hoger. Wil je dit ook?  Meld je aan voor een gesprek met mij. Ik kijk graag met je mee wat er voor jouw bedrijf mogelijk is.