Veel ervaren ondernemers die ik spreek maken vaak 3 dezelfde fouten.

Dat is heel jammer, want zo blijven ze in hetzelfde cirkeltje rondhangen en komen ze er maar niet uit.
Dat is zo zonde!

Daarom deel ik vandaag deze fouten zodat jij ze niet (meer) hoeft te maken!

Fout 1: Nog harder werken

Misschien herken je je hier ook wel in. Je hebt jezelf een omzetdoel gesteld maar halverwege de maand merk je dat je het, zoals het er uit ziet, weer niet gaat halen. Dus wat gaan ze doen: juist, meer en harder werken!

Avondenlang (tot soms wel midden in de nacht!) gaan ze aan het werk, tijdens de vrije weekenden gaat de pc weer aan en ze blijven maar door gaan… maar eigenlijk zonder het gewenste resultaat.

Het gevolg wat ze helaas wel ervaren is te weinig tijd met het gezin doorbrengen, een  ‘zeurende’ partner, slapeloze nachten, veel stress en oververmoeid.

Maar hoe zou het zijn voor je als dit niet meer hoeft? Dat je misschien wel 50% meer vrije tijd zou krijgen? Wat zou jij gaan doen als dit zou gebeuren? Wat zou jij met zoveel meer vrije uren gaan doen? Op vakantie? Meer met je gezin weg?

Fout 2: Te lage prijzen vragen

Een andere veelvoorkomende fout is dat ondernemers te lage prijzen vragen voor hun diensten. Ze doen dit omdat ze dan hopen dat de klant voor hen kiest in plaats van een concurrent. Maar vaak snijden ze zichzelf hierdoor in hun eigen vingers. Ze maken meer uren en kosten dan geschat, waardoor ze te weinig overhouden. Met weer als gevolg dat ze wederom harder gaan werken. Het cirkeltje is weer rond…

Hoe zou het voor jou zijn als je het cijfer ‘0’ achter de prijs kunt zetten die je normaal vraagt? Dus stel dat je normaal 1000 euro vraagt voor een opdracht, je dan nu 10.000 euro kunt vragen. Natuurlijk zal er heel wat moeten veranderen in je aanbod en bedrijf.  Maar stel dat het kan, wat zou dat dan voor je betekenen?

Fout 3: Niet durven te investeren

De laatste fout die veel ondernemers maken, is dat ze niet durven te investeren in zichzelf en hun bedrijf.
Dat ze bang zijn dat het ze niks oplevert. Dat ze vaak denken: ik kom er zelf wel uit. Maar zeg nu zelf, hoe vaak heb je dat nu al geprobeerd? En heeft dat het gewenst effect gehad? Heel soms misschien wel, maar 9 van de 10 keer helaas niet.

Het investeren in je bedrijf gaat je zoveel meer opleveren. Ja natuurlijk kost het in eerste instantie geld, maar het verdient zich binnen no-time weer terug.
Zowel in tijd als in geld. Daarnaast krijg je vaak de liefdevolle schop onder de billen om weer in actie te komen.

Wil jij dit ook doorbreken?

Tijdens het High Level Business event op 7 maart aanstaande ga je leren hoe jij ook in minder tijd veel meer gaat verdienen. Hoe jij dus meer vrije tijd krijgt zodat je niet meer ’s avonds (en ’s nachts) hoeft te werken. Maar ook hoe je hoge(re) prijzen kunt vragen voor je diensten en dat klanten dat moeiteloos willen investeren in jouw bedrijf. Want zij zien WEL wat het ze gaat opleveren. En ook ga je direct tijdens het event al in de actie-modus.

Ik kijk er dan ook enorm naar uit om jou hiermee te helpen tijdens het WINST! event. Je ontmoet andere ondernemers die dit ook willen doorbreken, waardoor je samen nog meer gaat bereiken!

Wacht niet langer als je weet dat je dit ook verlangt met jouw bedrijf.
Claim vandaag je plek nog want er is beperkt beschikbaarheid.

Je meld je aan via deze link.

Tot 7 maart aanstaande !