Bouw je eigen high-level netwerk op, verdien een topinkomen

Krijg de allerbeste klanten uit je netwerk, verdien een topinkomen

Veel kennisondernemers beschikken over een groot (online en offline) netwerk maar ze vinden het lastig om daaruit de allerbeste klanten te krijgen. Hierdoor werken ze vaak met klanten die ze veel energie, tijd en geld kost.

Het jaarprogramma ‘Bouw je eigen high-level netwerk van de  allerbeste klanten, verdien een topinkomen’ is erop gericht om op een simpele manier topklanten aan te trekken. Je leert hoe je een eigen high-end netwerk opbouwt en hoe je high-end referrals krijgt zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Zo verdien je een topinkomen in minimale tijd.

EXCLUSIEVE 1 OP 1 COACHING
(slechts 2 plekken beschikbaar)

 

VOOR ONDERNEMERS MET EEN MINIMALE OMZET VAN 100.000 EURO IS HET MOGELIJK OM 1 OP 1 BEGELEID TE WORDEN. 

 

  • HALF JAAR INTENSIEVE BEGELEIDING OM ENORM TE GROEIEN MET JE BEDRIJF EN ALS ONDERNEMER
  • WEKELIJKS 1 OP 1 BEGELEIDING (GEEN GROEPSCOACHING)
  • LIFETIME TOEGANG TOT DE GEHELE ONLINE LEEROMGEVING OVER SALES, MARKETING, LEIDERSCHAP, HIGH-END ONDERNEMEN, OPBOUWEN VAN EEN HIGH LEVEL NETWERK
  • FEEDBACK OP AL JE MARKETING & SALES
  • INCLUSIEF ACCOUNTABILTY PROGRAMMA
  • INCLUSIEF LIVE 2-DAAGS BUSINESS EVENT OP EEN LUXE LOCATIE 

Ik boekte bij Brenda een VIP dag met als doel om mijn eigen zaak in industriële meubels meer van de grond te krijgen. Op mijn 45e had ik het roer volledig omgegooid, nadat ik door een reorganisatie mijn baan verloor en ook mijn partner door een scheiding. Om alles van mij af te schrijven, begon ik een blog die al snel succesvol werd door de herkenbare eerlijke verhalen over het ondernemen, het moederschap en de zoektocht naar mijzelf. Schrijven is mijn passie en ik geniet er elke keer van als ik mensen hierdoor kan inspireren of ze een slinger in de goede richting kan geven. Maar mijn verdienmodel lag bij de tafels en dus moest dat als eerste aangepakt worden.

Binnen een uur werd mij duidelijk dat Brenda hier heel anders over dacht. Ze nam hierbij een risico, maar voelde aan alles dat mijn passie niet bij de tafels ligt hoe leuk ik ze ook vind. Ik heb zeker anderhalf uur in de weerstand gezeten toen mij duidelijk werd dat we samen gingen kijken hoe ik met het inspireren van ondernemers mijn geld zou kunnen verdienen. Sterker nog ze zag mij wel op podia staan en ik kon volgens haar zelfs de vrouwelijke Michael Pilarczyk worden. Belachelijk vond ik het en werd zelfs een beetje kwaad. Want wie was ik en iedereen was tegenwoordig toch al coach? En haar idee over mij was wel heel erg groot. Maar na een paar uur merkte ik dat ik in mogelijkheden begon te denken. Want wat als ik met mijn jarenlange ervaring die ik had opgedaan bij de Telegraaf media groep zou combineren met mijn wens om ondernemers te gaan inspireren en ze door een andere bril zou leren kijken? Dan zou ik hen kunnen leren hoe ze hun content zo zouden kunnen veranderen dat deze beter onthouden wordt. En persoonlijker zou worden waardoor ze transformeren in een merk. Iets wat ik zelf blijkbaar ook doe. Of het nu met mijn meubels is of met mijn blog. Ik doe iets essentieel anders zonder dat ik het door heb, omdat het in mijn genen zit.

En daar ben ik Brenda heel dankbaar voor. Dat ze het risico heeft genomen om mij duidelijk te maken dat ik een talent ergens voor heb waar ik ook nog geld mee zou kunnen verdienen. En ondanks het feit dat ik er zelf nog niet helemaal in geloof, plaatste ik toch een bericht op LinkedIn en ik ontving direct de eerste aanvraag. Mijn hart zat in mijn keel maar diep van binnen weet ik dat dit de juiste weg is. En ik heb nog niet helemaal op mijn netvlies hoe ik het allemaal ga doen, maar dat geeft niet. Ik sta aan het begin van een groot avontuur. Eentje die zomaar succesvol zou kunnen worden. En dat is best eng. Maar ik ga springen want ik leef, zoals Pilarczyk dat zo mooi zegt, graag mijn mooiste leven.

Brenda Schaaper

Tavolo enzo

GRATIS
E-BOOK

 

Leer in dit gratis e-book hoe je de beste klanten haalt uit je netwerk zodat je goed gaat verdienen in de helft van je tijd. 

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.