Brenda van Dijk is inmiddels een bekende Gecertificeerd Business Coach in Nederland en is dit jaar gekozen als finalist in de FOTY Awards 2018 (Freelancer of the Year). 

Dankzij het zien van nieuwe business mogelijkheden, het bedenken van nieuwe concepten en door telkens zichzelf verder te ontwikkelen, groeit haar bedrijf continu. Stil staan komt niet in haar woordenboek voor, maar altijd in beweging blijven. Een van haar kernwoorden is dan ook DOEN.

Door het inspireren, verbinden en motiveren van ondernemers gaat haar hart sneller kloppen. Ook door het delen van mijn visie en de weg die ze zelf bewandeld heeft en door het spelen van het ondernemersspel daagt zij zichzelf elke keer weer uit.

Visie

Brenda haar visie is dat alle ambitieuze ondernemers een goedlopend bedrijf kunnen hebben. Ze streeft er dan ook naar om een goed idee / concept te transformeren in een succesvol, high-end bedrijf met de leukste klanten. Ze wil dan ook minimaal 10.000 ondernemers inspireren met haar visie.

Eigen bedrijven

Zelf heeft Brenda diverse bedrijven opgericht. Als 25 jarige richtte zij haar eigen evenementenlocatie Brevent op.  Grote namen als Albert Heijn, Verkade, Rabobank en meerdere gemeenten reserveerden zeer regelmatig de locatie. Omdat ‘verbinden’ haar middle name is, organiseerde ze zelf ook verschillende netwerkbijeenkomsten.

Vanuit daar is haar eigen zakelijk netwerk ontstaan, Club van 25. Wat begonnen is met 1 groep is uitgemond in een landelijk bereik. Tijdens de bijeenkomsten kwamen regelmatig ondernemers naar haar toe om vragen te stellen over ondernemerschap en hoe zij zo succesvol gegroeid is. Met veel plezier deelde zij dan ook haar ervaringen en leerde ze de ondernemers in workshops en korte trainingen meer over marketing.

Gecertificeerd Business Coach

Omdat Brenda zelf nog meer kennis wil overbrengen, is zij daarom ook de opleiding gaan volgen tot Gecertificeerd Business Coach bij Nederlands beste business coaches. Inmiddels begeleidt zij inmiddels al veel ondernemers en help zij hun bedrijven te transformeren in een succesvol, high-end bedrijf, waarbij ze met hun eigen visie veel klanten kunnen helpen en waarbij ze ook goed voor betaald krijgen.

Heb jij ook het gevoel dat jouw diensten veel meer waard zijn en dat jouw bedrijf nu onvoldoende groeit? Brenda helpt je graag verder met het creëren van jouw high-end bedrijf.

Strategiesessie

Brenda biedt regelmatig gratis strategiesessies aan (ter waarde van 197 euro ex 21% btw), waarbij ze jouw bedrijf onder de loep neemt en kijkt of ze je kan helpen met jouw ambities. Heb je daarin interesse? Klik hier om een strategiegesprek aan te vragen.